Вступ

 Ти, мабуть, і не здогадуєшся, що ще до того як пішов до школи, вже став справжнісіньким хіміком-експериментатором? Якщо людина хоч раз у житті підсмажила або зварила яйце, приготувала м’ясо чи картоплю, навіть посолила суп чи забула на ніч на столі склянку молока і воно скисло, — то вже здійснила справжнє хімічне перетворення. Неймовірно, правда? Перший, хто запік на вогні дикого кабана, запарив узвар, замісив тісто та спік запашний хліб, і був справжнім першим хіміком. Бо суть хімічної реакції, хімічного перетворення полягає у зміні властивостей речовини.
Давайте пройдемо веб-квест та дізнаємось багато цікавинок про їжу. Адже ми хочемо бути здоровими, красивими та мати підтягнуте тіло. А це все залежить від того , що ми їмо! Пропоную пройти всі етапи разом з вашими рідними та разом вирішити завдання. Всі відповіді занесете до бланку відповідей після проходження всіх станцій.

Комментарии

Отправить комментарий