Станція V Мінеральні речовини
Немає ніякого сумніву в тому, що дані про вміст амінокислот, вітамінів, мікроелементів, мінеральних речовин та інших важливих компонентів харчових продуктів розширюють наше уявлення про біологічну цінність їжі і можуть бути використанні при складанні збалансованого раціону харчування, що має велике значення для попередження та лікування деяких захворювань, а також при розробці нових повноцінних продуктів харчування.
Мінеральні речовини приймають участь в обміні речовин практично любої тканини людини і особлива їх роль в будівництві кісткової тканини, а також вони беруть участь в найважливіших обмінних процесах організму: водно-сольовому та кислотно-лужному. Багато ферментативних процесів в організмі неможливі без участі мінеральних речовин.
Кальмар
ОтветитьУдалитьВосьминіг
ОтветитьУдалитьВосьминіг
ОтветитьУдалить
ОтветитьУдалитьВосьминіг
Восьминіг
ОтветитьУдалитьВосьминіг
ОтветитьУдалитьВосьминіг
ОтветитьУдалить